Menukaart
Sabatini
LES ENTRÉES - VOORGERECHTEN
-
Le vitello tonnato € 24,00
Fijngesneden kalfsvlees, tonijn, mayonaise
-
Le foie gras poêlé € 32,00
Gebakken ganzenlever
-
La friture de scampi € 29,00
La friture de scampi
-
Prosciutto di San Daniele € 24,00
San Daniele ham
-
Le tartare de saumon à l'aneth & ciboulette € 27,00
Tartaar van zalm met dille & bieslook
-
Le foie gras en terrine au vin douw d'Anselmi € 32,00
Terrine van ganzenlever
-
La salade caprese (tomates & mozzarella bufala) € 20,00
Salade caprese (tomaten & buffelmozzarella)
-
Le carpaccio de boeuf à l'huile d'olive & parmesan € 24,00
Carpaccio van ossenhaas, olijfolie & parmezaan
-
Saumon cru à l'huile d'olive & vin rouge de framboises € 24,00
Carpaccio van zalm, olijfolie & frambozenazijn
-
Parmigiana di melanzana € 25,00
Parmigiana van aubergines
LES PÂTES - PASTA'S
-
Tagliolini au saumon € 27,00
Tagliolini met zalm
-
Tagliolini au foie gras € 32,00
Tagliolini met ganzenlever
-
Ravioli au gorgonzola € 24,00
Ravioli met gorgonzolasaus
-
Ravioli farçi à l'homard € 26,00
Ravioli gevuld met kreeft
-
Cannelloni farçi à la viande € 24,00
Cannelloni gevuld met gehakt, tomatensaus
-
Les penne aux quatre fromages € 24,00
Penne vier kazen
-
Tagliolini à la concassée de tomates & basilico € 22,00
Tagliolini, mirepoix van tomaten & basilicum
-
Pasta Salsiccia pomodoro € 27,00
Pasta Italiaanse worst, tomaat
LES PRÉPARATIONS AUX TRUFFES - GERECHTEN MET TRUFFELS
-
Le carpaccio € 45,00
Le carpaccio
-
Les tagliolini € 38,00
Tagliolini
-
La salade verte € 32,00
Kropsla
-
Oeufs brouillés € 38,00
Roerei
-
Pasta Salsiccia à la crème, champignons € 45,00
Pasta Italiaanse worst, room, champignons
-
Tagliolini au foie gras € 46,00
Tagliolini met ganzenlever
-
Le carpaccio de foie gras € 46,00
Carpaccio van ganzenlever
LES VIANDES – VLEESGERECHTEN
-
L'escalope Milanese € 28,00
Kalfslapjes op Milaneze wijze (broodkruin)
-
L'escalope au vin blanc € 29,00
Kalfslapjes, witte wijn, champignons, salie
-
L'escalope au gorgonzola € 29,00
Kalfslapjes, gorgonzolasaus, champignons
-
Osso buco € 36,00
Kalfsschenkel, tomaat
-
Les côtes d'agneau grillées au romarin € 38,00
Gegrilde lamskoteletjes, rozemarijn
-
Filet de boeuf à la concassée de tomates & basilico € 45,00
Ossenhaas, mirepoix van tomaat, basilicum, olijfolie
-
Filet de boeuf au coulis de tomates, sauce crème au poivre vert € 45,00
Ossenhaas, tomatencoulis, roomsaus met groene peper
-
La tagliata de filet de boeuf, rucola, copeaux de parmesan, l'huile d'olives & vieux balsamico € 45,00
Ossenhaas, rucola, parmezaanschijfjes, olijfolie & balsamico
LES POISSONS & CRUSTACÉS - VISGERECHTEN & SCHAALDIEREN
-
Le bar grillé € 36,00
Gegrilde zeebaars
-
Les gamberoni grillés à l'ail € 49,00
Gegrilde gamba's met lookboter
-
Le filet de bar à la 'Livornese' € 36,00
Zeebarsfilet in papillot
-
Les scampi à la crème, safran & curry € 35,00
Scampi's, roomsaus, saffraan & curry
-
L'escalope de saumon grillée, sauce tartare € 32,00
Gegrilde zalmfilet, tartaarsaus
MENU (niet op vrijdag- en zaterdagavond)
DESSERTS
-
Le choix de fromages € 16,00
Kaasassortiment
-
Le moelleux au chocolat € 13,00
Moelleux van chocolade
-
Le choix de sorbets & glaces € 13,00
Assortiment sorbet & ijs
-
La glace vanille au chocolat chaud € 13,00
Vanille ijs met warme chocoladesaus
-
Le sabayon au Marsala & vin blanc € 12,00
Sabayon, Marsala & witte wijn
-
Le sabayon au Marsala, vin blanc & glace vanille € 14,00
Sabayon, Marsala, witte wijn & vanille ijs
-
La crème brûlée à la vanille bourbon € 12,00
Vanillevla op z'n Catalaans
-
Le tiramisu € 12,00
Tiramisu
-
La glace au café Arabica € 12,00
de Colombie à l'élexir de San Marzano Café glacé